Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η ένταξή σας σε μια εταιρική σχέση που θα οδηγήσει την επιχείρησή σας σε ανώτερο επίπεδο εξυπηρέτησης.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Panel Door Solutions βρίσκεται στην Καβάλα, στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με μηχανολογικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας και εξειδικεύεται στην κατασκευή panel αλουμινίου για εξωτερικές πόρτες. Σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές των συστημάτων Schüco, αλλά και της δικής μας ευρεσιτεχνίας Clips Solution δημιουργούμε ποιοτικές κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο, έχουν υψηλό δείκτη ενεργειακής απόδοσης και κερδίζουν τις εντυπώσεις!

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ

PANEL DOOR SOLUTIONS

Για να ικανοποιήσετε και τους πιο εκλεπτυσμένους πελάτες σας

Ιδανική επιλογή για όσους δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στον σχεδιασμό με υψηλές απαιτήσεις στην εμφάνιση και την αρχιτεκτονική. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων μπορείτε να δώσετε το δικό σας στυλ στην πόρτα εισόδου SCHÜCO PDS.

Για να έχετε πρόσβαση σε καινοτόμα ποιοτικά προϊόντα

Η αξία θερμικής μόνωσης είναι πάνω από τον μέσο όρο στα 0.87 W/(m²K) θέτοντας έτσι νέα στάνταρ στις σύγχρονες πόρτες αλουμινίου. Για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις στην ενεργειακή απόδοση και βιωσιμότητα του σπιτιού ή κτιρίου τους.

Για να μπορείτε να δίνετε λύση και στον πιο απαιτητικό σας πελάτη

Με ένα από τα πιο υψηλά επίπεδα ασφαλείας, η πόρτα εισόδου SCHÜCO PDS εγγυάται την προστασία σας. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, μπορούμε να αυξήσουμε τον βαθμό ασφαλείας ενάντια σε διαρρήξεις, βανδαλισμό και φωτιά.

Για να μπορείτε να προσφέρετε αξία

Πλήθος λειτουργιών είναι διαθέσιμο για να επιλέξετε εσείς τον βαθμό αυτοματισμού που επιθυμείτε. Συνδυάζοντας το στυλ με την άνεση και την ασφάλεια, η πόρτα εισόδου SCHÜCO PDS διευκολύνει την καθημερινότητά σας και προσθέτει αξία στο κτίριο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γίνετε συνεργάτης της Panel Door Solutions και θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο οδηγών υποστήριξης και ανάπτυξης, με σκοπό να σας βοηθήσουμε να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά και να επεκτείνετε την επιχείρησή σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ