ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΣ ΠΟΡΤΑ:

ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ SCHÜCO PDS

Άριστος σχεδιασμός, εξοικονόμηση ενέργειας και μέγιστη ασφάλεια, όλα σε μία πόρτα… την δική σας! Χάρη σε μια ποικιλία επιλογών σχεδιασμού, οι πόρτες εισόδου SCHÜCO PDS μπορούν να προσαρμοστούν τέλεια στο δικό σας γούστο και την αρχιτεκτονική του κτιρίου σας. Επισκεφτείτε το e-shop μας για να διαμορφώσετε την πόρτα όπως ακριβώς την θέλετε.

ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ
ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Ιδανική επιλογή για όσους δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στον σχεδιασμό με υψηλές απαιτήσεις στην εμφάνιση και την αρχιτεκτονική. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων μπορείτε να δώσετε το δικό σας στυλ στην πόρτα εισόδου SCHÜCO PDS.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η αξία θερμικής μόνωσης είναι πάνω από τον μέσο όρο στα 0.87 W/(m²K) θέτοντας έτσι νέα στάνταρ στις σύγχρονες πόρτες αλουμινίου. Για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις στην ενεργειακή απόδοση και βιωσιμότητα του σπιτιού ή κτιρίου τους.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με ένα από τα πιο υψηλά επίπεδα ασφαλείας, η πόρτα εισόδου SCHÜCO PDS εγγυάται την προστασία σας. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, μπορούμε να αυξήσουμε τον βαθμό ασφαλείας ενάντια σε διαρρήξεις, βανδαλισμό και φωτιά.

ΠΛΗΡΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ

Πλήθος λειτουργιών είναι διαθέσιμο για να επιλέξετε εσείς τον βαθμό αυτοματισμού που επιθυμείτε. Συνδυάζοντας το στυλ με την άνεση και την ασφάλεια, η πόρτα εισόδου SCHÜCO PDS διευκολύνει την καθημερινότητά σας και προσθέτει αξία στο κτίριό σας.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΑΣ:

CLIPS SOLUTION

Χάρη στην ευρεσιτεχνία μας το φύλλο αλουμινίου κουμπώνει τέλεια στο προφίλ της πόρτας, προσφέροντας μεγαλύτερη συγκράτηση και σταθερότητα σε πολύ υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς φαινόμενα αποκόλλησης ή στρέβλωσης εξαιτίας των συστολών και διαστολών του αλουμινίου.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΡΤΑΣ:

SCHÜCO ADS 90.SI / 75.SI

Σχεδιαστική ευελιξία, υψηλή σταθερότητα και ανθεκτικότητα. Χάρη σε μια ποικιλία επιλογών σχεδιασμού, οι πόρτες εισόδου της Schüco μπορούν να προσαρμοστούν τέλεια στο δικό σας γούστο και την αρχιτεκτονική του κτιρίου σας. Διατίθενται με πλάτος 90 χιλ. και 75 χιλ.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΡΤΑΣ:

SCHÜCO ADS SIMPLY SMART

Εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες και υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Το νέο Schüco σύστημα ADS SimplySmart συνδυάζει πολυάριθμα, διαχρονικά σχέδια με τον υψηλότερο βαθμό ασφάλειας, θερμομόνωσης, στεγανότητας και αντοχής. Διατίθενται με πλάτος 90 χιλ. και 75 χιλ.

Η ΚΡΥΦΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΛΑΒΗ:

SCHÜCO 489550

Εκλεπτυσμένη λύση για την εξωτερική εμφάνιση της πόρτας σας, η κρυφή λαβή τοποθετείται στο προφίλ της πόρτας με τη δυνατότητα ενσωμάτωσης φωτισμού LED για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ΓΙΑ ΓΩΝΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ:

SCHÜCO

Άλλη μία λύση από τη Schüco, κατάλληλη για γωνιακές κατασκευές σταθερών πλαισίων.

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ:

ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΗ Η ΟΧΙ;

Ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε, η εξωτερική επιφάνεια της πόρτας σας μπορεί να είναι συνεπίπεδη ή όχι. Αυτό σημαίνει πως μετά την χάραξη του σχεδίου, ενδέχεται να δημιουργηθούν δυο επίπεδα (σχέδιο Α) ή ένα επίπεδο (σχέδιο Β). Μια καθαρά προσωπική επιλογή αισθητικής.

ΣΧΕΔΙΟ Α

α. Συνεπίπεδο inox με φύλλο αλουμινίου

β. Χάραξη φύλλου αλουμινίου με σχέδιο βάθους 0,8mm

γ. Υαλοπίνακας τοποθετημένος πίσω από το φύλλο αλουμινίου

ΣΧΕΔΙΟ Β

α. Συνεπίπεδο φύλλο αλουμινίου

β. Διχρωμία αλουμινίου

ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ:

ΠΟΙΟΝ ΤΥΠΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ;

Ανάλογα με τις διαστάσεις της εισόδου σας, κατασκευάζουμε την πόρτα και τα πλαίσια, κάθετα ή οριζόντια, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό και άρτιο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε την μορφή της εισόδου που επιθυμείτε επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τύπους.