Όροι και Προϋποθέσεις

Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για όλες τις αγορές προϊόντων από την Panel Door Solutions (PDS). Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά. Κατά καιρούς ενδέχεται να τροποποιηθούν, γι’αυτό συστήνουμε να τους διαβάζετε πριν πραγματοποιήσετε κάποια νέα αγορά. Τα νόμιμα δικαιώματά σας δεν επηρεάζονται από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Η ιδιοκτησία και διαχείριση αυτού του ιστότοπου ανήκει στην Γαβριηλίδου Βασιλική με ΑΦΜ 100492066, ΔΟΥ Καβάλας και τα στοιχεία επικοινωνίας: Μαζαράκη 1, 64200, Χρυσούπολη Καβάλας, Τηλ. 25910 22914, Fax. 25910 23747, Email: info@paneldoorsolutions.gr

Πληρωμές

Δεχόμαστε πληρωμές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, χρήση πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμού PayPal. Κατά περίπτωση ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπρόσθετες πληροφορίες με σκοπό την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Θα προσπαθήσουμε να διεξάγουμε τις απαραίτητες διαδικασίες όσο το δυνατόν συντομότερα, ωστόσο ενδέχεται να υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην αποστολή των προϊόντων. Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο αδυνατούμε να προμηθεύσουμε κάποιο από τα προϊόντα μας, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα στο ακέραιο με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την πληρωμή εντός 14 ημερών.

Αποδοχή Παραγγελίας

Όλες οι λεπτομέρειες της παραγγελίας σας πρέπει να δίδονται γραπτώς. Όταν καταχωρίσετε μία ηλεκτρονική παραγγελία μέσω αυτού του ιστότοπου, θα λάβετε στο email που μας έχετε δώσει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Η ολοκλήρωση της συνεργασίας μας λαμβάνει χώρα με την αποστολή των προϊόντων από εμάς προς εσάς, εκτός κι αν σας έχουμε ενημερώσει σχετικά με την μη αποδοχή της παραγγελίας σας ή εσείς την έχετε ακυρώσει. Δεν δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες. Μπορείτε να διορθώσετε λάθη στην παραγγελία σας εφόσον δεν έχουμε ξεκινήσει τις εργασίες για την εκτέλεσή της. Όλες οι διορθώσεις πρέπει να αιτηθούν γραπτώς, στέλνοντάς μας ένα email. Οποιαδήποτε διόρθωση ζητηθεί σε δεύτερο χρόνο θα εξεταστεί και ενδέχεται να επιφέρει κάποια οικονομική επιβάρυνση.

Τιμές

Το κόστος που πληρώνετε είναι αυτό που αναγράφεται στο μήνυμα επιβεβαίωσης κατά την καταχώριση της παραγγελίας σας. Προσπαθούμε να διασφαλίζουμε ότι όλες οι τιμές που αναγράφονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ακριβείς, ωστόσο ενδέχεται να υπάρξουν λάθη. Εάν διαπιστώσουμε ότι υπάρχει κάποιο λάθος στην παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό και θα σας δώσουμε τη δυνατότητα είτε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας μετά τις διορθώσεις ή να την ακυρώσετε. Εάν δεν μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί. Εάν επιλέξετε την ακύρωση της παραγγελίας και έχετε ήδη πληρώσει, θα επιστρέψουμε τα χρήματά σας στο ακέραιο εντός 14 ημερών. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ στα ποσοστά που ορίζει η Ελληνική νομοθεσία. Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και το νόμισμά μας είναι το Ευρώ (€).

Διαθεσιμότητα

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό εάν τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι για κάποιο λόγο διαθέσιμα.

Παράδοση Παραγγελίας

Τα μεταφορικά έξοδα ποικίλλουν ανάλογα με τα είδη των προϊόντων που έχετε παραγγείλει και την υπηρεσία που έχετε επιλέξει και δεν αποζημιώνονται. Θα ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό επιβάρυνσης όταν καταχωρίσετε την παραγγελία σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, η οποία θα σας ανακοινωθεί μέσω email. Προσπαθούμε οι παραδόσεις των παραγγελιών να πραγματοποιούνται εντός προθεσμίας, ωστόσο κάποιες καθυστερήσεις ενδέχεται να παρουσιαστούν ως αποτέλεσμα απρόβλεπτων παραγόντων. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται σε τρίτους. Από την πλευρά μας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να σας στείλουμε τα προϊόντα το συντομότερο δυνατό. Σας συστήνουμε να φροντίσετε για περαιτέρω εργασίες και συνεργασίες με επαγγελματίες αφού παραλάβετε και ελέγξετε τα προϊόντα. Εάν οι αγορές σας από εμάς γίνονται προς αντικατάσταση της παλιάς σας εισόδου, σας συστήνουμε να περιμένετε λίγο ακόμη έως ότου παραλάβετε και ελέγξετε την παραγγελία σας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για περιστασιακές,  τυχαίες ή επακόλουθες ζημιές και έξοδα, όπως για παράδειγμα ζημιά στο ακίνητο, διαφυγόντα κέρδη, οικονομικές ή εμπορικές ζημιές και διεκδικήσεις τρίτων.

Πολιτική Επιστροφών

Επειδή όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας δεν δεχόμαστε επιστροφές εκτός κι αν τα προϊόντα που παραλάβατε δεν είναι αυτά που παραγγείλατε. Με αυτό εννοούμε μεγάλες αποκλίσεις, όπως διαφορετικό χρώμα ή μέγεθος από αυτό που ορίσατε στην παραγγελία.

Σε περίπτωση επιστροφής, η Panel Door Solutions (PDS) θα αφαιρέσει από την επιστροφή χρημάτων το κόστος ανάκτησης των προϊόντων από τον πελάτη. Το ακριβές ποσό ορίζεται από τα προϊόντα που χρειάζεται να επιστραφούν και θα σας ανακοινωθεί πριν την αποστολή. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Σας συτήνουμε να συνεργάζεστε με μεταφορικές ή εταιρίες ταχυμεταφορών που χρησιμοποιούν σύστημα ανίχνευσης δεμάτων.

Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, τυλιγμένα στην αρχική τους συσκευασία ή σε κάτι αντίστοιχο. Παρακαλούμε να είσαστε προσεκτικοί με τα προϊόντα προς επιστροφή. Δικαιούμαστε να αφαιρέσουμε ένα ποσό από τα χρήματα που θα σας επιστραφούν ως αποζημίωση για την ζημιά που προκλήθηκε στα προϊόντα από δική σας υπαιτιότητα ή αμέλεια. Σε κάθε περίπτωση, οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 14 ημερών από την ημέρα αποστολής των προϊόντων, ολοκληρώνονται με την ίδια μέθοδο που έγινε η πληρωμή και ενημερώνεστε γραπτώς στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που μας έχετε δώσει.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2011/83 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο πελάτης δεν έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών, καθώς όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας με βάση τις προδιαγραφές και προσωπικές προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη. Εάν υπάρχουν αποκλίσεις στα προϊόντα, θα πρέπει να αναφερθούν το συντομότερο δυνατό, ιδανικά εντός 24 ωρών, αλλά σε καμία περίπτωση πέραν των 48 ωρών από την παραλαβή. Κατά την άφιξη της παραγγελίας, εάν η συσκευασία είναι χτυπημένη, παρακαλούμε να το σημειώσετε στο αποδεικτικό παράδοσης πριν υπογράψετε. Εάν διαπιστώσετε ότι κάποιο από τα προϊόντα είναι χτυπημένο ή ελαττωματικό, παρακαλούμε να αρνηθείτε την παραλαβή και να επικοινωνήσετε μαζί μας για να το αντικαταστήσουμε. Εάν παρατηρήσατε ότι τα προϊόντα φέρουν μικρές αισθητικές ατέλειες και δεχτείτε την παραλαβή τους, παρακαλούμε όπως το αναφέρετε στο αποδεικτικό παραλαβής. Εάν ανακαλύψετε μετά την παραλαβή ότι κάποιο από τα προϊόντα είναι χτυπημένο ή ελαττωματικό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικώς το συντομότερο δυνατό εντός 14 ημερών. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να βρούμε μια λύση, όπως αντικατάσταση ή αποζημίωση, ανάλογα με την περίπτωση. Εάν επιλέξετε ως λύση την αποζημίωση, θα επιστρέψουμε τα χρήματά σας στο ακέραιο, συμπεριλαμβανομένων και τυχόν εξόδων μεταφοράς που έχετε επιβαρυνθεί. Παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε τα χτυπημένα ή ελαττωματικά προϊόντα και να τα ξανα-συσκευάσετε για αποστολή το συντομότερο δυνατό.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

Η Πολιτική Επιστροφών της εταιρίας μας δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Δικαίωμα Ακύρωσης ή Υπαναχώρησης

Σύμφωνα με την Οδηγία 2011/83 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο πελάτης δεν έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών, καθώς όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας με βάση τις προδιαγραφές και προσωπικές προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη.

Ωστόσο, η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει δεκτή εάν μας ενημερώσετε άμεσα και γραπτώς, στέλνοντάς μας ένα e-mail  στο info@paneldoorsolutions.gr, και με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την κατασκευή των προϊόντων σας. Στην περίπτωση αυτή, θα επιστρέψουμε τα χρήματά σας στο ακέραιο με την ίδια μέθοδο που πραγματοποιήσατε την πληρωμή σε διάστημα 14 ημερών. Τα αιτήματα ακύρωσης αξιολογούνται το συντομότερο δυνατό και λαμβάνετε γραπτή ενημέρωση για την απόφασή μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δώσει.

Εγγύηση

Παρέχουμε 2 έτη εγγύηση για κατασκευαστικές ατέλειες σε όλα μας τα προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες. Διεκδικήσεις εγγύησης μετά το πρώτο έτος αγοράς θα φέρουν κάποια οικονομική επιβάρυνση τόσο για την επεξεργασία όσο και για την μεταφορά. Οι παρακάτω περιπτώσεις εξαιρούνται:

Περιορισμοί εγγύησης:

 • Εξωτερικές ή καιρικές συνθήκες, όπως φωτιά, νερό, άλατα, αλκάλιο, οξέα, μη φυσιολογικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, θεομηνίες, συνεχής έκθεση σε ήλιο και βροχή
 • Τροποποίηση της πόρτας
 • Ζημιές που προκλήθηκαν από προσπάθειες επισκευής ή φινιρίσματος της πόρτας
 • Ζημιά ή θραύση του υαλοπίνακα
 • Φυσικές καταστροφές συμπεριλαμβανομένων ζημιών από αέρα ή πλημμύρα
 • Δυσλειτουργικότητα που προκλήθηκε από την μη ορθή εγκατάσταση ή χρήση της πόρτας
 • Εσκεμμένη ή ακούσια καταστροφή, αμέλεια στην φροντίδα και συντήρηση
 • Κόστος εργατικών, κόστος εγκατάστασης ή/και επανεγκατάστασης
 • Ζημιά από νερό εξαιτίας της έλλειψης καναλιού για την απομάκρυνση του νερού ή κατασκευαστικής προεξοχής (σκέπαστρο)
 • Χρήση μη γνήσιων εξαρτημάτων χωρίς την έγκριση του κατασκευαστή
 • Η εγγύηση ισχύει μόνο εάν η εγκατάσταση έχει γίνει από επαγγελματία. Επομένως θα χρειαστούμε τα στοιχεία επικοινωνίας του, καθώς επίσης και το παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο) που εκδόθηκε για την εγκατάσταση.
 • Εάν η τοποθέτηση έγινε από εσάς τους ίδιους, θα αξιολογήσουμε την εγγύηση ανά περίσταση.

Τα παρακάτω δεν θεωρούνται ατέλειες κι επομένως δεν καλύπτονται από την εγγύηση:

 • Μικρές αποκλίσεις στο χρώμα ή την υφή του φινιρίσματος
 • Ελαφρύ ξεθώριασμα που προκλήθηκε από έκθεση σε φυσιολογικές ατμοσφαιρικές συνθήκες (ήλιος, βροχή κτλ.)
 • Ζημιά που προκλήθηκε από τρίτους ή κάτι άλλο πέρα από ατέλεια που οφείλεται στην κατασκευή ή στο υλικό που χρησιμοποίησε ο κατασκευαστής (π.χ. κακή χρήση, βανδαλισμός, σύγκρουση με ξένο αντικείμενο, θεομηνία, φωτιά, αποθήκευση ή εγκατάσταση από μεταφορείς, διανομείς και λοιπούς επαγγελματίες).
 • Οποιαδήποτε αστοχία ή καθίζηση στην δομή, το κτίριο ή τα θεμέλια στα οποία έχει εγκατασταθεί η πόρτα
 • Φουσκάλες, γραμμές, ανεπαίσθητες επιφανειακές ατέλειες και ελαφρύς αποχρωματισμός είναι χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας χειροποίητου γυαλιού
 • Εκτροπή (έως ¼ της ίντσας) ή μικροσκοπικές χαρακιές ή άλλες αισθητικές ατέλειες
 • Άλλες αιτίες που δεν εξαρτώνται από εμάς

Σε περίπτωση που το προϊόν καλύπτεται από εγγύηση, είναι στην δική μας ευχέρεια πώς θα επιλύσουμε το πρόβλημα. Μπορεί να σας προμηθεύσουμε κάποιο εξάρτημα, να αναλάβουμε την επισκευή ή την αντικατάσταση του προϊόντος ή να σας αποζημιώσουμε. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας περιγράφοντας το πρόβλημα όσο πιο αναλυτικά γίνεται και στέλνοντάς μας φωτογραφίες. Σε περιπτώσεις δύσκολης επικοινωνίας, ενδέχεται να κανονίσουμε να σας επισκεφτεί κάποιος ανεξάρτητος μηχανικός για να επιθεωρήσει το προϊόν και να πει την γνώμη του για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν. Το κόστος για την επιθεώρηση θα το επωμισθεί η πλευρά που έχει την ευθύνη του προβλήματος. Η εγγύηση έχει ισχύ εφόσον ο αρχικός αγοραστής είναι και ο ιδιοκτήτης του κτιρίου στο οποίο τοποθετήθηκε η πόρτα. Αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω μεταπωλητών δεν είναι δική μας υπευθυνότητα, αλλά του ίδιου του μεταπωλητή, ο οποίος θα αποφασίσει πως θα χειριστεί το ζήτημα. Εάν τα προϊόντα σας δεν είναι σε εγγύηση, θα προσπαθήσουμε να επισκευάσουμε ή να αντικαταστήσουμε εξαρτήματα εφόσον είναι διαθέσιμα. Ενδέχεται να υπάρχει κάποια οικονομική επιβάρυνση που θα σας ανακοινωθεί κατά την αξιολόγηση του προβλήματος.

Περιορισμός Ευθύνης

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για περιστασιακές, τυχαίες ή επακόλουθες ζημιές ή έξοδα. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε ζημιές στο ακίνητο, διαφυγόντα κέρδη, οικονομικές ή εμπορικές απώλειες και διεκδικήσεις τρίτων. Η συνολική μας ευθύνη σε σχέση με την παραγγελία που προκύπτει είτε από αμέλεια ή από κάποια άλλη αιτία, είναι η αξία των προϊόντων. Αυτή η δήλωση αποποίησης ευθύνης και οι περιορισμοί υπόκεινται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το νόμο. Εάν κάποια διάταξη της δήλωσης αυτής θεωρηθεί μη νόμιμη, άκυρη ή για κάποιο λόγο μη εφαρμόσιμη, τότε η διάταξη αυτή παύει να ισχύει χωρίς να επηρεάζει την εγκυρότητα και εφαρμογή των υπόλοιπων διατάξεων.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Τα δικαιώματα ιδιοκτησίας και διαχείρισης αυτού του ιστότοπου ανήκουν στην Panel Door Solutions (PDS). Απαγορεύεται ρητώς οποιαδήποτε χρήση της σελίδας ή του περιεχομένου της, συμπεριλαμβανομένων της αντιγραφής και αποθήκευσης του συνόλου ή μέρους αυτής,  εκτός της προσωπικής, μη εμπορικής χρήσης. Δεν επιτρέπεται να τροποποιήσετε ή να αναρτήσετε τίποτε σε αυτόν τον ιστότοπο και για κανένα λόγο.

Ορθότητα Περιεχομένου

Η Panel Door Solutions (PDS) έχει δώσει μεγάλη προσοχή στην προετοιμασία του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου, ειδικά για να διασφαλίσει ότι οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι σωστές και ότι όλα τα προϊόντα περιγράφονται λεπτομερώς. Ωστόσο, οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μόνον εφόσον δεν υπάρχει κάποιο λάθος στην περιγραφή των προϊόντων ή στην τιμή τους. Έχουμε κάνει ότι είναι τεχνικά δυνατό να αποτυπώσουμε τα διαθέσιμα χρώματα των προϊόντων μας, ωστόσο τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να φέρουν αποκλίσεις από αυτά που βλέπετε στην οθόνη σας, καθώς οι ρυθμίσεις της εκάστοτε οθόνης είναι διαφορετικές. Τα υλικά που αναφέρονται είναι τα βασικά υλικά που χρησιμοποιούμε, χωρίς αυτό να αποκλείει τη χρήση κι άλλων υλικών κατά την κατασκευή.

Δυσλειτουργία Η/Υ

Η Panel Door Solutions (PDS) φροντίζει στο πλαίσιο του εφικτού να διασφαλίζει ότι ο ιστότοπος είναι απαλλαγμένος από ιούς ή άλλες αιτίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποια δυσλειτουργία στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι η χρήση αυτού του ιστότοπου ή άλλων ιστότοπων που συνδέονται μέσω αυτού αποκλείει την πρόκληση κάποιας δυσλειτουργίας στον υπολογιστή σας. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι χρησιμοποιείτε τα σωστά εργαλεία για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο και να απορρίψετε οτιδήποτε θεωρείτε επικίνδυνο για τον υπολογιστή σας. Η Panel Door Solutions (PDS) δεν φέρει καμία ευθύνη προς κανένα άτομο και και για καμία απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση αυτού του ιστότοπου.

Ασφάλεια Κωδικού/Λογαριασμού

Η ευθύνη συντήρησης και εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασης και προσωπικού λογαριασμού, καθώς επίσης και όλων των ενεργειών που γίνονται μέσω του λογαριασμού σας είναι αποκλειστικά δική σας. Η Panel Door Solutions (PDS) δεν φέρει καμία ευθύνη προς κανένα άτομο και για καμία απώλεια ή ζημιά μπορεί να προκληθεί από δική σας αδυναμία να προστατεύσετε τον κωδικό ή τον λογαριασμό σας.

Πολιτική Απορρήτου

Η Panel Door Solutions (PDS) εναρμονίζεται πλήρως με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κάνουμε ότι είναι εφικτό για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και αυτή η δήλωση απορρήτου είναι εδώ για να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι κάνουμε με τις πληροφορίες που μας δίνετε. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας και όλες τις υποσελίδες του χωρίς να χρειάζεται να μας δώσετε κάποια προσωπική πληροφορία, αλλά εάν το κάνετε, τότε αυτομάτως αποδέχεστε τους όρους αυτούς. Εάν δεν συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου μας, μην μας δώσετε προσωπικές πληροφορίες. Η Πολιτική Απορρήτου αποτελεί μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων. Εάν θέλετε να αγοράσετε τα προϊόντα μας, μπορείτε είτε να εγγραφείτε στον ιστότοπό μας ή όχι.

 • Η εγγραφή/δημιουργία λογαριασμού σημαίνει ότι θα μας δώσετε τις ακόλουθες προσωπικές πληροφορίες: (α) Το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή σας, (β) τηλέφωνο επικοινωνίας και email. Η εγγραφή σάς επιτρέπει να επιταγχύνετε την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας, αφού χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας όπως εμφανίζονται στον προσωπικό σας λογαριασμό. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κρατάτε ενημερωμένο τον λογαριασμό σας με έγκυρα στοιχεία. Επιπρόσθετα, η εγγραφή σάς δίνει τη δυνατότητα να κρατάτε λεπτομερές αρχείο πρόσφατων και παλαιότερων παραγγελιών.
 • Η εγγραφή στον ιστότοπό μας είναι προαιρετική, αν και συνιστώμενη. Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα από εμάς χωρίς να έχετε δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό. Σε αυτήν την περίπτωση πάλι θα χρειαστούμε τις ακόλουθες προσωπικές πληροφορίες για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας: (α) Το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή σας, (β) τηλέφωνο επικοινωνίας και email. Μετά την καταχώριση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με τις λεπτομέρειες, αλλά χωρίς εγγραφή δεν θα έχετε πρόσβαση στο αρχείο των παραγγελιών σας.

Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας δίνετε: Μετά την καταχώριση της παραγγελίας σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να σας στείλουμε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Επίσης, κατά καιρούς ενδέχεται να σας στείλουμε κάποιο μήνυμα με νέες παραλαβές προϊόντων, νέες πληροφορίες και ειδικές προσφορές. Μπορείτε πάντα να διαγραφείτε από την λίστα μας με ένα κλικ, εάν αυτά τα μηνύματα σας προκαλούν ενόχληση.

Cookies

Όπως συνηθίζεται σε πολλούς ιστότοπους, έτσι κι εμείς χρησιμοποιούμε “cookies”. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο που ένας ιστότοπος τοποθετεί στον σκληρό σας δίσκο για να θυμάται κάτι για εσάς την επόμενη φορά. Το ηλεκτρονικό μας σύστημα παραγγελιών χρησιμοποιεί το cookie για να καταγράψει μια μοναδική αναφορά στον υπολογιστή σας, έτσι ώστε να παρακολουθούμε την παραγγελία σας και να συγκρατούμε τα περιεχόμενα στο καλάθι σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα cookies από τον υπολογιστή σας, ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας τα όποτε εσείς θέλετε. Θα βρείτε τις σχετικές ρυθμίσεις στον περιηγητή (internet browser) που έχετε εγκατεστημένο. Με σκοπό την βελτίωση του ιστότοπού μας ενδέχεται να συγκεντρώσουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες για εσάς, όπως το όνομα χώρου (domain name), την IP διεύθυνση, το λειτουργικό σύστημα, την έκδοση του περιηγητή σας, καθώς επίσης τον ιστότοπο  που επισκεφτήκατε πριν από τον δικό μας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν χρησιμοποιούμε cookies για να αποθηκεύσουμε οποιαδήποτε προσωπική ή οικονομική πληροφορία στον υπολογιστή σας.

Χρήση αυτού του Ιστότοπου από Εξωτερικές Πηγές

Η Panel Door Solutions (PDS) δεν ισχυρίζεται ότι τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι κατάλληλα προς χρήση ή διαθέσιμα σε άλλες τοποθεσίες. Όσοι επιλέγουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο διαμέσου άλλων τοποθεσιών είναι υπεύθυνοι για την συμμόρφωσή τους με τους τοπικούς νόμους εάν και στο βαθμό που οι νόμοι αυτοί είναι εφαρμόσιμοι.

Νομοθεσία και Δικαιοδοσία

Αυτός ο ιστότοπος, το περιεχόμενό του και οποιαδήποτε συνεργασία πηγάζει από αυτόν  υπόκεινται και ερμηνεύονται σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Σε περίπτωση διαμάχης, τα συμβαλλόμενα μέρη συμφωνούν στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.