Μεταφορικά Κόστη

Μετά το πέρας 5-7 εβδομάδων που χρειαζόμαστε για την κατασκευή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει φροντίζουμε για την άμεση αποστολή τους. Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας, η οποία φροντίζει για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων στην χώρα σας. Για να παραλάβετε την παραγγελία σας υπάρχουν δυο τρόποι:

  1. Παραλαβή από την αποθήκη. Η μεταφορική εταιρία παραδίδει τα δέματα σε επιλεγμένα σημεία μεγάλων Ευρωπαϊκών πόλεων. Ανάλογα με την διεύθυνση που θα δηλώσετε, το δέμα σας θα αποσταλεί στο πλησιέστερο σε εσάς σημείο. Εάν επιλέξετε να παραλάβετε οι ίδιοι τα προϊόντα από το σημείο αυτό, τότε τα έξοδα μεταφοράς είναι αυτά που εμφανίζονται στο μήνυμα επιβεβαίωσης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  2. Παράδοση στον χώρο σας. Εάν επιθυμείτε τα προϊόντα να παραδοθούν στο χώρο σας, ενδέχεται να υπάρξει κάποια επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Το ακριβές ποσό ορίζεται ανάλογα με την διεύθυνση που θα δηλώσετε, την απόσταση από το σημείο μεταφόρτωσης και την τιμολογική πολιτική της εταιρίας που θα πραγματοποιήσει την μεταφορά. Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε γραπτώς με email για το ακριβές ποσό των εξόδων μεταφοράς μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε τις χώρες στις οποίες αποστέλουμε τα προϊόντα μας, καθώς επίσης και το κόστος μεταφοράς.

ΧΩΡΑ ΠΟΡΤΕΣ/ΣΤΑΘΕΡΑPLEXIGLASS
ΑΓΓΛΙΑ385€ + έξοδα εκτελωνισμού80€ + έξοδα εκτελωνισμού
ΑΥΣΤΡΙΑ250€45€
ΒΕΛΓΙΟ290€45€
ΓΑΛΛΙΑ375€80€
ΓΕΡΜΑΝΙΑ275€35€
ΔΑΝΙΑ350€80€
ΕΛΛΑΔΑ90€20€
ΙΣΠΑΝΙΑ380€80€
ΙΤΑΛΙΑ270€45€
ΟΛΛΑΝΔΙΑ295€45€
ΣΟΥΗΔΙΑ420€80€

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Εάν επιθυμείτε την αποστολή των προϊόντων μας σε κάποια από τις παραπάνω χώρες (εκτός Ελλάδος), παρακαλούμε τοποθετήστε την παραγγελία σας στο www.paneldoorsolutions.com.
Εάν η χώρα σας δεν περιλαμβάνεται στον παραπάνω πίνακα, επικοινωνήστε μαζί μας γραπτώς στο info@paneldoorsolutions.gr για να εξετάσουμε μεμονωμένα την περίπτωσή σας.